Get Adobe Flash player

Supersokkens magnet smykker indeholder høje gauss.

Fra 2000 gauss og til ca 6000 gauss.

Magnetsåler  6000 gauss

Brug gerne flere smykker, du får ikke flere gauss , men magneteffekten og styrken bliver kraftigere.

Ved lette smerter anbefales det at starte i det små.

Ring eller skriv gerne hvis du er i tvivl.....

 Ringe, armbånd,halskæder, ankelkæder,broche, såler, topmadrasser,hovedpuder, knæbind mm

Fordi smykkerne er lavet i Rustfritstål, kan de bæres døgnet rundt og stadig bevarer sin skønhed. Det smitter ikke af og det oxyderer ikke som eks sølv.

Magnetsmykker

Magnet smykkers virkning 100% Nikkelfrie-Magnet beklædning og såler.

Med Magnet terapi kan du hjælpe kroppens imunforsvar og blodcirkulation til det bedre. På en effektiv, let og ufarlig måde kan du give dig selv en værdifuld,magnetterapi hver eneste dag. Bare tag magnet smykkerne på, så du igang. Magnetsmykkerne kan bruges af mennesker i alle aldre. magnetfelter øger cirkulationen ilevende væv, og kan derfor anvendes mod praktisk taget alle former for smerter. det er ikke magnet smykkerne i sig selv, som helbreder, men det er de forudsætninger, som magnetefelterne skaber, som får kroppen til at helbrede sig selv. Gennem magnetbehandlingen øges blodsirkulationen og skaber mere ilt til cellerne samt fjerner affaldsstoffer.Samme virkning gælder for alle produkter, knæbind, såler madrasser mm.

 Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan man reagerer på  brugen af magnetsmykkerne. Reaktionen kan komme efter 2 timer, i løbet af nogle dage, eller først efter nogle uger.

Det typiske forløb vil dog være, at man den første tid vil opleve træthed i kroppen. Der kan også ske det modsatte og trætheden kommer senere.

Dette skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbildelse med det kan man evt. opleve utilpadshed. Hovedpine og influenza lign sympt. Dette er ikke unormalt, det kan skyldes man drikker for lidt vand, eller udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere, end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet.Husk også at de smerter du evt døjer med kan forværres meget de første dage, men er helt naturligt og et tegn på de virker. 

¤ Øget ilt gennemstrømning i kroppen. Forbedret iltoptagelse i celler, styrkelse af imunforsvaret.

¤ Normalisering af cellestofskiftet,bedre afgiftning/udskillelse af affaldstoffer.

¤ styrkelse af knogle-og bruskstruktur ved sygdomme i beværeapperatet.

¤ fremmer sårheling, virker smertestillende og betændelseshæmmende.

¤ Afbalancering af det autonome nervesystem ( virkning på stress-relaterede tilstande) Herunder også hedeture/overgangsalderen.

¤ Stabilisering af kredsløbet- bedre blodcirkulation.

¤ Virker afslappende på spændte muskler,bedrer hovedpine og migræne.

¤ Astma, Allergi, Diabetas, dårligt blodomløb,fibromyalgi,for højt og for lavt blodtryk,fordøjelsesbesvær,gigtsmerter, hjertekarsygdomme, hudproblemer,køre/søsyge,ledsmerter, sovende fingre, menstruationssmerter,nervøsitet og stress,ondt i skuldre, overanstrengelse i muskler, overgangsalder, piskesmæld. psoriasis,træthed og uro. Ja praktisk taget alle former for smerter.

Findes i flere teknologier:

Magneter:

øger blodgennemstrømningen og udskiller affaldsstoffer. Cellerne kan optage mere ilt og stofskiftet bliver nomaliceret. Sårheling forbedres,medens smerter og betændelse mindskes.Nrvesystemet og kredsløbet stabiliseres, medens magneterne også afslapper spændte muskler. 

Infrarød stråling:

forbedre blodcirkulationen som magneterne. bryder bindingen mellem celler og giftstoffer, så de kan frigives.Infrarød er som fra solens stråler og giver varme.stammer fra en bestemt type ler, som udstråler en form for elektromagnetiske bølger. deter disse bølger der hjælper kroppen.

Negative ioner:

Ligner vitaminerne i vores mad.findes i store koncentrationer i luften ved starndenm skoven eller lige efter et tordenvejr hvor vi føler luften er renset og vi har det godt.

forhindre mange slags sygdomme. Blodsukker,Blodtryk og kolesterol reducerews. Immunforsvar forbedres.

Germanium:

Beskytter kroppen mod de mange positive ioner vi får fra mobilen,fjernsyn, pc og andre elektroniske apperater.

Germanium balancerer cellerne så de har et lige antal positive og negative ioner. 

Energipulver:

er en blanding af flere pulveriserede elementer. Indeholder: Jern, kalium,Zink og kobber.

Dette energi pulver er for at støtte de resterende terapier i deres effekt. 

ADVARSEL.

VI ANBEFALER IKKE MAGNETSMYKKER/ TIL FOLK MED PACEMAKER, DÅRLIGT HJERTE OG GRAVIDE UDEN AT DE HAR RÅDFØRT SIG MED DERES LÆGE.

 

 

 

Irene Tufvesson | CVR: 15602996 | Askevænget 5, 3770 Allinge - Danmark | Tlf.: +45 21160094 | irenesupersokken@gmail.com